Az iskola felújításáról

Megjelent: 2018. január 28. vasárnap Írta: Petőfi iskola

Tisztelt Szülők!
Kedves Tanulók!
Tisztelt Iskola használók!


Mint az köztudott a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskolában a téli szünetben elindult a TOP-6.5.1 -15 számú energetikai beruházás.
Ezt a pályázatot Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint tulajdonos nyerte el.  A beruházás során teljes mértékű tetőszigetelés, az összes nyílászárók cseréje és a külső homlokzat szigetelése valósul meg. A pályázat bruttó összege 259 millió forint.
A generál kivitelező a DVG Zrt, aki a tényleges kivitelezés megvalósítását a V-Bau 56 Kft végzi, további bedolgozókkal együtt.
A munkálatok során 2018. február 5-től várhatóan 1 hónapon keresztül az ablakok cseréje történik meg. Mivel intézményünkön több száz ablak és bejárati ajtó van, ezért ennek a munkának az elvégzésének ideje alatt az iskola nevelő-oktató munkájának folyamatosságát csak alapos szervezéssel tudjuk biztosítani.
A nyílászárók cseréje a tornateremmel kezdődik, majd a második emeleten folytatódik. Utána az első emelet, földszint majd az alagsor következik
Iskolánk 9 alsós osztálya várhatóan 2018. február 05-től 4 héten keresztül a Munkás Művelődési Központban (MMK) kap helyet.  Ezúton is köszönjük Kováts Rózsa igazgató asszony önzetlen segítségét.
Az átmeneti időszak részletekre kiterjedő forgatókönyvének kidolgozása folyamatban van, erről az osztálytanítók időben tájékoztatják a szülőket.
Kérünk minden érintettet, hogy megértő és rugalmas közreműködésével járuljon hozzá a feladat minél zökkenő mentesebb megoldásához.
Az építkezés ideje alatt az iskolánkban és annak környékén fokozott balesetveszély áll fent, ezért kérjük a szülők segítségét, hogy gyermekük figyelmét ők is hívják fel erre!
Amennyiben kérdésük lenne a felmerülő problémákkal kapcsolatban, kérem, forduljanak az iskolavezetés felé. Javaslataikat is szívesen fogadjuk.


Dunaújváros, 2018. január 26.


Rideg István
intézményvezető

Találatok: 1092

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter