TESCO-játék: NYERTÜNK!

Megjelent: 2017. április 19. szerda Írta: Petőfi iskola

Kedves Szülők és Tanulóink! Egy nagyon kellemes e-mailt kaptunk ma a TESCO-tól, aminek lényegét itt osztanánk meg:

"Örömmel értesítjük arról, hogy a 2017 januárjában meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program második fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a Tesco támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu\kozosseg honlapon.

Áruházunk vezetője az elkövetkező hetekben jelentkezni fog Önnél, hogy személyesen is gratuláljon az eredményhez és egy kis ünnepség keretében köszöntse Önt és munkatársait áruházunkban!

Engedje meg, hogy még egyszer szívből gratuláljunk az eredményhez. Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy munkájukat fontosnak tartja, elismeri és támogatja a helyi közösség, ennél nagyobb elismerést nem kaphat egy civil szervezet, erre igazán büszkék lehetnek!

 

Üdvözlettel:

Az „Ön választ, mi segítünk” program pályázati bizottsága"

Mi pedig ezúton köszönjük mindenkinek a segítséget, amit a pályázat elnyeréséhez kaptunk!!! Külön köszönet Gálosfai Tímea intézményvezető helyettesnek, aki a pályázatot koordinálta. Az elnyert összeg által megvalósult célokról pedig a későbbiekben természetesen olvashatnak honlapunkon.

Találatok: 2569

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter