Karácsonyváró programjaink

Megjelent: 2013. december 08. vasárnap

Szeretetvásár, jótékonysági játékgyűjtó akció, karácsonyi ünnepség az Evangélikus templomban, játszóház és iskolai karácsony az idei programsorozat legfontosabb állomásai.  Reméljük, hogy mindenkinek lehetősége lesz adni és kapni is valamit karácsony közeledtével iskolánkban. Lássuk a programokat:

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is szeretnénk megkérni a gyerekeket és szülőket, hogy a karácsonyi szeretetvásárhoz  (december 16-18.) küldjenek olyan díszeket, apróságokat, amiket a szülői szervezet értékesít jótékony céllal. Gyertyatartók, karácsonyfadíszek, mézeskalács, habcsók, és a kézzel készített dekorációk kimeríthetetlen tárházát várjuk, hiszen minden évben megcsodáljuk a szülők leleményes, egyben lenyűgözően kreatív munkáit. A behozott apróságokat kérnénk az osztályfőnököknek leadni.

Idén nem a cipősdoboz gyűjtőakcióhoz csatlakozik iskolánk, hanem a Dunaújvárosi Mikulásgyárhoz, aminek városunk polgármestere, Cserna Gábor a fővédnöke. Játékot, tanszert és könyvet gyűjtenénk a rászorulóknak, amiket a földszinten felállított karácsonyfa alatt lévő (hamarosan felállított) óriási ajándékdobozokba kérnénk behelyezni. Az összegyűlt holmikat az akció végeztével eljuttatjuk a Dózsa Moziban lévő központi gyűjtőhelyre.

A karácsonyi ünnepség helyszíne idén az Evangélikus Templom lesz, ahol az alsósok és a felsősök külön megtekintik az ötödik évfolyam ünnepi műsorát december 20-án, pénteken.

December 21-én szombaton az alsó tagozat kézműveskedéssel várja a karácsonyt, míg a felsősök osztályon belül karácsonyoznak.

Találatok: 5114

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter