Szavazzanak a Petőfire a TESCO-ban!

Megjelent: 2017. március 09. csütörtök Írta: Petőfi iskola

Tisztelt Szülők!

Az iskola kollektívája a segítségét szeretné kérni.
Szeretnénk intézményünk falai között kialakítani egy 3 szobából álló fejlesztő és tehetséggondozó centrumot, mely valamennyi diákunk számára kedvező lehetőséget biztosítana. A fejlesztő szobában játékos tevékenységeken keresztül valósítanánk meg diákjaink készségeinek, képességeinek fejlesztését segítve ezzel felzárkózásukat. A másik két helyiségben mód nyílna a tehetségek felkarolására sakk-oktatás, kézműves foglalkozások, valamint a könyvtári tér bővítésén keresztül olvasókörök, irodalmi délutánok megtartásával.

E cél elérése érdekében pályázatot nyújtottunk be a TESCO „Ön választ, mi segítünk” programjába. Az első körön támogatást nyertünk, így bekerültünk azon 3 intézmény közé, akikre szavazni lehet, és ha mi kapjuk a legtöbb voksot, akkor a 400 000,- Ft-tal módunk nyílik az INKLUZÍV KÉPZÉSI CENTRUM kialakítására.

Kérjük, segítsen! Csak egy zseton és mi nagyon köszönjük, hogy a Petőfi mellé áll!2017. március 8. - április 4. között bármilyen értékű TESCO-s, vagy KIS TESCO-s vásárlás után Ön egy zsetont kap, melyet kérjük, dobjon be a PETŐFIS TANÍTVÁNYAINKÉRT ALAPÍTVÁNY urnájába az Inkluzív képzési centrumhoz!
Akár egyetlen csoki után is jár a zseton, tehát ha több dolgot szeretne venni, akár többszöri blokkolással több zsetont is juttathat intézményünk részére!

Kérjük, segítsen!

Valljuk: MINDEN GYERMEK TEHETSÉGES VALAMIBEN! Tegye lehetővé, hogy akár az Ön gyermeke is részesülhessen az új minden téren komplex képzési centrum előnyeiben!

Nyerjük meg együtt ezt a versenyt, hajrá Petőfi!

Petőfis Pedagógusok és Tanulók

Plakát letöltése

Találatok: 1961

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter