Édes a segítség! Letiért és Kamilláért!

Megjelent: 2016. november 01. kedd Írta: Petőfi iskola

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Elmondhatatlan, hogy milyen jó látni, hogy a Letiért indított kupakgyűjtő akció mennyire megmozgatott mindenkit, és ismét megmutathattuk, hogy mire vagyunk képesek együtt. Azonban amikor átadtuk a több tízezer összegyűjtött kupakot, és a mérleg alig mutatott 120 kilogrammot, akkor felmerült bennünk, hogy mi ennél sokkal többre lennénk képesek.

Azt is tudjuk, hogy sokan másképpen szerettek volna segíteni a jótékonysági akcióban, és mi azt ígértük, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy támogatásaikat eljuttassuk a megfelelő helyre. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy az őszi szünet után rendezünk egy rendkívüli jótékonysági vásárt, aminek a bevételét szeretnénk felajánlani Letinek valamint Kamillának, aki szintén egy segítségre szoruló dunaújvárosi kislány. Az ő történetét itt lehet elolvasni.

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, hogy akinek van rá lehetősége, járuljon hozzá az „Édes a segítség” akciónkhoz! A szünet utáni napokban szeretnénk, hogy egy tábla csokival legyen kedves mindenki hozzájárulni a vásárhoz. A csokikból aztán november 10-12. között (csütörtöktől szombatig) vásárt tartunk a földszinti aulában. Pár éve volt már egy hasonló vásárunk, ami akkor nagyon jól sikerült. Reméljük, hogy ez alkalommal is egy szép összeggel tudjuk majd támogatni a két családot.

A vásárban ismét kapható lesz a petőfis karkötő is!

Kérésünk tehát az, hogy lehetőleg hétfőn vagy kedden egy tábla csokit hozzon magával, majd csütörtöktől péntekig egy kis zsebpénz legyen mindenkinél.

Aki nem csokival szeretne hozzájárulni a két kislány gyógyulásához, hanem közvetlenül készpénzzel, azok is legyenek kedvesek a vásárt felkeresni, és ott bedobni felajánlásukat az erre a célra kialakított dobozba. Kérjük, hogy felajánlásaikat borítékban, névvel és osztállyal ellátva dobják a dobozba, mivel…

Rideg István, iskolánk intézményvezetője egy szerény, de pár nélküli ajándékot szeretne felajánlani a legtöbb segítséget felajánló osztálynak, ami nem más, mint egy petőfis asztali zászló, amit a győztes osztály büszkén teheti ki ezt a kis emléket a termébe tudván, hogy ilyet soha senki más nem fog kapni!

 


Pár éve már volt egy sikeres csokivásárunk!

Találatok: 4724

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter