Osztálykirándulások - 1.B

Május 12-én pénteken az 1.b-s osztálykirándulás volt porondon. Az esős, szomorú időjárás nem szegte kedvünket. Felpakoltunk, s a megtömött hátizsákokkal, mindenre felkészülve útnak indultunk.

Összejött a kis csapat. A városi kemping teraszára kipakoltuk az asztalokat, padokat. A gyerekek és a szülők segítségével klassz hangulatot varázsoltunk. Előkészítettük a paprikás krumplihoz a hozzávalókat, hadd rotyogjon a finom étel a kondérban! Mindenféle programmal, játékos feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal készültünk a lurkóknak.  Alkottunk liszt babát lufiból, karkötőt csomóztunk fonalból, társasoztunk, rajzoltunk, vicces dolgokat készítettünk. A sok humor, nevetés mellett szólt a jó zene is. Ezután következett a focizás, frizbizés, labdázás, fogócskázás, s minden egyéb, ami csak eszünkbe jutott, s közben ügyesen kikerültük a pocsolyákat. Amikor ez nem sikerült, nagyon vicces poénok születtek. Zárásképpen Pávics Levente szüleinek kis teherautója tett jó szolgálatot guruló színpadként. 

Nagyon köszönjük a szülők segítségét, együttműködését! Örömmel töltött el mindannyiunkat az, hogy a gyerekeknek felejthetetlen élményekkel teli, csodás napot tudtunk varázsolni. 

Kriszti néni és Andi néni

További képek itt