Farsangi mulatság az alsó és a felső tagozaton

Február 16-án és 17-én délután boldog, izgatott gyerekektől volt hangos iskolánk, ugyanis farsangi mulatságot tartottunk csütörtökön az alsó tagozaton, pénteken a felső tagozaton. A program mind a két nap jelmezes felvonulással, és jelmezversennyel kezdődött, minden évfolyamon a három legkreatívabb alkotást díjazták a zsűri tagjai. A környezettudatos, újrahasznosított jelmezeket különdíjjal jutalmazták. A dekoráció is a fenntarthatóság jegyében készült.

Az első és második évfolyamos tanulók a saját osztálytermükben, a harmadik és negyedik évfolyamosok pedig az első emeleti zsibongóban és a saját tantermükben mulattak tovább. Mindenki remekül szórakozott.

A felsősök számára a jelmezverseny után megnyílt a büfé és a disco. Sok finomság, süti, szendvics és üdítő várta a discoban elfáradt tanulókat. A kevésbé táncos lábúakat pedig az aulában lévő csocsó asztálnál csatlakozhattak egy jó kis meccsre.

Mindenki nagyon várta a tombolahúzást, mert sok nyeremény várt kihúzásra. A legnépszerűbb ajándékok a „szerencsekuponok” voltak, mindenki szeretett volna egy ilyet nyerni. A díjakról a Diákönkormányzat gondoskodott.

„Jó buli volt!” – hallottuk hazafelé.

A szülőknek nagyon szépen köszönjük a tombolatámogatást, a büféhez való hozzájárulást és a segítő munkát.

További képek itt