Fontos információk!

Húsmentes napok

Tájékoztató 2023/24.

Befizetési időpontok a 2022/23-as tanév első félévére:

A Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet  weboldalának elérhetőségei, ahol minden további fontos információt megtalálnak a 2021/2022 tanév iskolai étkezés befizetésével kapcsolatban: 

A járványügyi helyzet kapcsán változik az ebédbefizetés helye! 


Felhívjuk figyelmüket, hogy januártól csak 2 alkalommal lesz lehetőségük  személyes befizetésre a GESZ központban!

Tisztelt Befizetők!
 Lehetségessé vált, hogy átutalással fizessék be az étkezési térítési díjakat.
Ehhez a megfelelő szülői, vagy dolgozói nyilatkozatot kell kitöltve emailban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy személyesen (Dózsa Gy. út 35/A (akár a postaládába is be lehet dobni)) 2020. október 7-éig megküldeni. (Természetesen aki később kíván az átutaláshoz csatlakozni, azokét majdan folyamatosan fogadjuk.) A dokumentumok itt a honlapon az élelmezés/letölthető dokumentumoknál találhatók.
Olyan email címet adjanak meg legyenek szívesek, melyeket figyelnek, mert erre érkezik meg majd a számla és az étkezési jegy is. Kérjük, hogy a számlát határidőben, és pontos összeggel teljesítsék, valamit a közleményben a gyermek nevét és a számla sorszámát minden esetben tüntessék fel. Amennyiben a térítési díj határidőben nem érkezik meg számlánkra, úgy a számlát stornózzuk és így nem lesz lehetőség a következő havi étkezésre.
Természetesen a kiírt befizetési napok továbbra is megmaradnak, ahol fizethetnek készpénzzel és bankkártyával egyaránt.
Kérdés esetén kérjük hívják a központ telefonszámát, és felvilágosítást adunk.
Tisztelettel: GESZ vezetőség

Tisztelt Szülők!
Nagyon szépen kérjük Önöket, annak érdekében, hogy a pénzváltás ne legyen hosszadalmas, igyekezzenek a lehetőség szerint pontosan kiszámolt összeggel elvégezni a befizetést.
Megértésüket és szíves közreműködésüket
KÖSZÖNJÜK!

A 2014.09.01-jén életbe lépő 37/2014-es EMMI rendeletre hivatkozva:
Diétás étkeztetés igénylése esetén, a befizetőnek rendelkeznie kell a betegséget igazoló szakorvosi igazolással. Háziorvosi vagy egyéb nem szakorvosi igazolást az iskola nem fogadhat el!

DIÉTÁS ÉTKEZTETÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ ÉS  NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

 

Étkezéssel kapcsolatos információk

 

Étkezés lemondása

Ha bármilyen okból az étkezést szeretnék lemondani, akkor előző nap 9 óráig tehetik meg a 20/312-3671 telefonszámon. Nyilván betegség esetén ez nem mindig lehetséges, ezért az aznapra kifizetett ebédet tiszta éthordóban az iskola konyhájáról elvihetik. Éthordóban a konyháról csak egy vagy két nap vihető el ebéd az ÁNTSZ szabályai végett.

Az iskolában csak és kizárólag tanulóétkeztetés folyik, más családtag vagy ismerős ebédet itt nem vehet igénybe.

Az iskolai konyhákat a Hungast Kft. üzemelteti.

Étkezés befizetése

Csak és kizárólag a kijelölt napokon lehet étkezést befizeti! Ennek technikai okai vannak. Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudták a gyermeket a kijelölt napon befizetni, akkor a következő befizetéskor tudják csak megtenni. Addig viszont Önöknek gondoskodniuk kell élelemről, amit a gyermek napközben az iskolában megeszik.

Mindig a következő hónapra történik a befizetés és egész hónapról beszélünk.