A hónap osztályai - második félév

A tanév második féléve a nyertes osztályok tekintetében változatosra sikerült. A nyertesek maradéktalanul megkapták jutalmukat. Mindenkinek szívből gratulálunk!

Január:
A magyar kultúra napja alkalmából a tanulók fakultatív módon tesztet tölthettek ki, amit szintén pontokkal jutalmaztunk. Ebben az 5.a és a 6.b osztály élen járt. Molnár Csenge 6.b osztályos tanuló jóvoltából osztálya 20 ponttal gazdagodott miután a tankerületi informatika versenyt megnyerte. A hónapban a legtöbb dicséretet szerző osztály szintén az 5.a és 6.b volt fej-fej mellett, míg a legkevesebb mínuszt már csak az 5.a osztály könyvelhette el. A hónap dobogósai:
1.hely     6.b     744p
2.hely     5.a     727p
3.hely     5.b     692p

Február:   
A megszokott mínusz pontok és dicséretek mellett februárban a farsang, a Valentin-nap illetve a különböző versenyek befolyásolták az eredményeket. Tanulóink megyei angol versenyen illetve sakk versenyen szereztek nagyon szép eredményeket. A hetedik évfolyam minden területen érintett volt, így a dobogó végül a következőképp alakult:
1.hely    7.a    849p
2.hely    7.b    760p
3.hely    8.a    758p
    
Március:
Márciusban a Gála, illetve szintén a versenyek jelentettek plusz pontokat. Több hetedikes csapat indult ZöldOkos Kupán, illetve minden évfolyamot érintve a házi matematika, valamint rajz verseny eredményeivel gyarapították tanulóink osztályuk pontjait. A hónap osztálya mindemellett rendkívül kevés mínuszt (hiányt, beírást) szerzett, így hosszú idő után a nyertes a 7.b osztály lett.
1.hely    7.b    828p
2.hely    6.b    822p
3.hely    5.a    804p

Április:
Áprilisban is akadt plusz lehetőség, mégpedig a Fenntarthatósági Témahét kihívásai, valamint a házi szépíró versenyen való részvétel, illetve helyezés is plusz pontot jelentett.
1.hely    6.b    818p
2.hely    5.a    806p
3.hely    7.a    788p
    
Május:
Májusban elsősorban a naplóbejegyzések döntöttek. De a hónapban zajlott le a papírgyűjtés, az ahhoz kapcsolódó, valamint a rengeteg összegyűjtött elem rendezése során nyújtott segítség. A  legtöbb papírt begyűjtő felsős osztály jutalma duplán számított osztálypont volt. Így a hónapot a 8.b osztály zárta első helyen.
1.hely    8.b    728p
2.hely    5.a    725p
3.hely    6.b    699p

A 2023/2024-es tanév „Év osztálya” címét a következő tanév elején hirdetjük ki.

További képek a "Hónap osztálya" verseny győzteseiről