Tanévnyitó 2023/2024.

Szeptember 1-jén reggel nyolc órakor, ahogy minden magyar iskolában, a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskolában is elhangzott az első csengőszó. Tanévnyitó ünnepéllyel, udvari iskolagyűléssel indítottuk az első tanítási napot. Árvai Gyöngyi intézményvezető köszöntötte a nyári szünetről visszatérő tanulókat és az őket elkísérő szüleiket, majd megkülönböztetett szeretettel üdvözölte a legkisebbeket, az iskolába megérkező első osztályos kisfecskéket.

Az ünnepi műsorról iskolánk énekkara és az első évfolyam gondoskodott. Az 1.a osztály részéről Rózsavölgyi Zalán, Ludman Hanna, Kovács Áron Bendegúz és Szabó Péter szavalt nekünk rendkívüli magabiztossággal. Az 1.b osztály részéről pedig Pötör Dorián, Berki Amina, Gyócsi Hanna és Faragó Marci lepett meg bennünket bátor versmondással. Örömmel hallgattuk meg őket. Köszönjük.

Bízzunk abban, hogy iskolánk meg tudja majd valósítani elképzeléseit ebben a tanévben is! Mert Szent-Györgyi Albert szavait idézve „olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája”. Kívánunk minden tanítványunknak sikeres 2023/2024-es tanévet!

További képek itt