Vármegyei elismerések

Pintér Zoé 8.a osztályos tanuló és Pillár Balázs tanár úr az Oktatási Hivatal elismerésében részesültek. A vármegyei díjátadó ünnepségre május 31 -én Székesfehérváron került sor.
Zoé a Fejér Vármegyei Angol Nyelvi Tanulmányi Verseny döntőjében elért III. helyezéséért elismerő oklevelet és 4000 Ft értékű könyvutalványt kapott. Zoé jó tanuló, kedves, közösségi eseményeken is aktív diák. Számos idegen nyelvi versenyen megmérettette már magát, a nyolcadikos tanévben minden versenyen dobogós helyen végzett, amin elindult. Kiváló nyelvérzéke és szorgalma reméljük, hamarosan nyelvvizsgához segíti őt! Gratulálunk Zoénak a kimagasló eredményéhez és büszkék vagyunk arra, hogy a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója!
Balázs bácsi negyedszer kapott emléklapot kiemelt tehetséggondozásért (2013,2017,2020, 2023). Pedagógiai pályája során sok tanulót készített már fel angol nyelvi versenyre, akik közül Zoé a kilencedik diák, aki felkerült országos vagy megyei döntő dobogójára. Gratulálunk a tanár úr elismeréséhez és büszkék vagyunk arra, hogy a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola nevelőtestületének a tagja!