Futball labdákat kaptunk!

Szülői szervezetünk megkereste Petrás Gábort, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkárát azzal a céllal, hogy családi és sportnapunk alkalmából iskolánkat szponzorálja. A kedvezőtlen időjárás miatt családi napunk sajnos még várat magára, városunk labdarúgói mégis készségesen álltak a szülői szervezet kezdeményezése mellé és 6 darab futball labdával ajándékozták meg tanítványainkat.

A DLSZ részéről Szalavics Eszter, a DPASE részéről Szepessy Róbert hozta el nekünk az iskolai testnevelés órákhoz felajánlott 3-3 labdát. A labdák két méretben érkeztek, 4-es méretben (piros) az alsós tanulók, 5-ös méretben (sárga) a felsős tanulók számára. A futball sport két képviselője rövid, de tartalmas beszélgetést folytatott az intézményvezető asszonnyal a dunaújvárosi sport helyzetéről és az ifjúság sportra nevelésének szükségességéről.

Köszönjük szépen az önzetlen felajánlást, a kedves látogatást és reméljük, hogy június 1-jei családi és sportnapunkon személyesen is képviselni tudják a labdarúgás sportot! Szeretettel várjuk Önöket!