Fenntarthatósági témahetünk értékelése

Április utolsó hetében több mint 20 fenntarthatóságra nevelő aktivitásba vontunk be tanítványainkat, szüleiket, munkatársainkat. A színes programok között közösségünk valamennyi tagja talált magának érdekes és teljesíthető feladatot.

Az iskolavezetés által meghirdetett 5 zöld kihívás közül 9 osztálynak sikerült teljesíteni valamennyit, a többi osztály 3-4 kihívással boldogult. A felelős állattartás kampányban az 1.a volt a legaktívabb. A Hetedhét Hungarikum témanapot minden osztály tejesítette. A 4.a osztály gyűjtötte a legtöbb sulizsákot, a legtöbb használt elemet és az energiasétán is ők voltak a legaktívabbak. A takarítási versenyt a 6.a nyerte, a legtöbb használt mobiltelefont a 2.a gyűjtötte.

Az öt kihívást ténylegesen teljesítő osztályok: 1.a, 2.a, 3.b, 3.c, 4.a, 5.a, 5.b, 5.c, 8.b.

Az alsó tagozat legtöbb pontot összegyűjtő osztályai: I.hely – 4.a, II. hely – 1.a, III. hely – 2.a.

A felső tagozat legtöbb pontot összegyűjtő osztályai: I.hely – 5.b, II. hely – 5.a, III. hely – 5.c.

Fenntarthatósági témahetünk jutalmazását 50 000 Ft értékben iskolai diákönkormányzatunk szponzorálta. A dobogós osztályok oklevélben és jutalomban részesültek. A két győztes osztály, a 4.a és az 5.b pénzjutalmat is kapott, továbbá egy tanítás mentes zöld napot is megnyertek.

Reméljük, közösségünk sok hasznos ismerettel és tudással gazdagodott! Mindenkinek köszönjük a témahétbe fektetett sok munkát, a szülőknek az odaadó támogatást!

 

További képek itt