Megyei diákolimpia – Sakk

Felsős leány sakkcsapatunk ismét remekelt! A 2022/2023-as tanév sakk diákolimpia megyei csapatversenyeit a Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskolában rendezte meg a Fejér Megyei Sakkszövetség. A kiváló körülmények között lebonyolított versenyen 48 csapat (mintegy 180 sakkozó) vett részt. Kovács Emma (6.a), Schreiber Natália (6.b) és Horváth Gréta (8.b) alkotta csapatunk a megyei döntőből I. helyezést hozott el nekünk a korosztályukban induló 9 csapatból.

A megyei egyéni döntőknek Mór adott otthont az idén. A versenyt a sakkszövetség az Erzsébet téri Művelődési Házban rendezte meg, amelyen az alsósoktól a középiskolásokig összesen 170 tanuló vett részt 32 Fejér megyei iskolából, mutatva a sakk töretlen népszerűségét. Horváth Gréta (8.b) az egyéni versenyben is I. helyezést ért el.

A megyei eredmények mögött kitartó munka áll. A lányok mindent megtettek a sikerért, odaadóan küzdöttek a kiváló eredményért. A sok munka megérte, veretlenek maradtak. Megyei eredményeikkel elnyerték az országos döntőben való részvétel jogát. Mindhármuknak gratulálunk!

Felkésztőik: Némethné Bátai Ibolya és Klimkó Csaba

 További képek kiemelkedő eredményeinkról