Karácsonyi ünnepély

Iskolánk hagyományaihoz híven, - a hosszú, pandémiás veszélyhelyzetet követően -, ismételten az evangélikus templomban tarthattuk meg karácsonyi ünnepségünket. Az előadást ötödik évfolyamos tanulóink adták elő, amely Aranyosi Ervin: Öregapó karácsonya című verse alapján készült. A darabban minden ötödikes kisdiák szerephez jutott, csak azok a tanulók estek ki az előadásból, akik sajnos lebetegedtek.
 
Voltak, akik énekeltek, jelenetet adtak elő vagy gyertyatánccal színezték a műsort. Szabó Tünde vezetésével iskolánk énekkara is csatlakozott a zenei betétek előadásánál és a finálét is egy közös dallal zártuk, melyhez az iskola tanulói és pedagógusai is csatlakoztak. A közös énekek összefogó ereje és a közelgő karácsonyi hangulat meghitté varázsolta ezt a napot.

Bízunk abban, mi ötödikes tanulók és osztályfőnökeik, hogy szép emléket sikerült mindenkinek ajándékoznunk az ünnepek alkalmával. Kívánunk Mindenkinek áldott, békés, meghitt karácsonyi ünnepet és sikerekben gazdag, boldog új évet!

Felkészítő pedagógusok: Kálmán Kinga, Számely Szandra, Milekné Pekkel Szilvia ötödikes osztályfőnökökTovábbi képek és videó itt

Videó itt érhető el