Erzsébet-karácsony

Iskolánk 36 tanulója utazott el Zánkára, hogy az Erzsébet Alapítvány által szervezett és biztosított programsorozaton részt vehessen. Az út során megtekintettük a téli Balatont először Balatonfüreden, a Tagore sétányon, ahol felsőseink gyermeki lelkesedéssel rohamoztak meg egy játszóteret.
A táborba érkezve elfoglaltuk a szállásokat, és máris kezdődtek a programok. A három nap alatt a gyerekek egy lenyűgöző cirkuszi előadáson vehettek részt, legjobbjaink sportvetélkedőn bizonyíthattak, de volt, aki lézerharcon szerepelt. A korcsolyázást sajnos az eső meghiúsította, talán majd legközelebb. Ezen kívül lesétáltunk a Balatonhoz, de terítéken volt ping-pongozás és léghoki is . Első este egy Betlehemes játékot tekintettünk meg, második éjjel pedig Oláh Gergő koncerten voltunk, amit diszkó követett. Nem maradhatott el az ajándékozás sem, mivel az Erzsébet Alapítvány egy gazdag télapó csomaggal lepte meg a gyerekeket.
Kényelmes, meleg szálláshelyen laktunk, finom ételeket ehettünk, összességében nagyon mozgalmas táborozáson vehettünk részt. A gyerekeket Nagy Gabriella, Gábor Renáta, Gere Szilvia és Pillár Balázs kísérte el, a szervezésben nagy segítséget nyújtott Bolygó Krisztina iskolatitkár.

További képek és videók itt