Fordított nap

A tanítási év utolsó péntekén a nyolcadikosok korteskedtek a győzelemért. Két osztály indított jelöltet a diákigazgató választáson. Molnár Luca a 8.a osztály, Somogyi Vivien Bernadett a 8.b osztály jelöltjeként indult a diákigazgatói címért. Színes diákprogramokkal teltek az óraközi szünetek. A szavazást nagyon szoros eredménnyel, mindössze néhány szavazattal a 8.b osztály nyerte, így Vivien lett a diákigazgató, Luca pedig a helyettese. Gratulálunk Mindkettőjüknek és Osztályaiknak egyaránt!
Hétfőn a végzősök – 8.a, 8.b, 8.c – fordított napot tartott a kisebbeknek. Reggel fél nyolckor a diákigazgató és a helyettes kisasszonyok csinosan felöltözve várták a gyerekeket az udvaron. István bácsi egy napra jelképesen átadta az iskola kulcsát. A diákvezetés udvariasan betessékelte a kapun kívül várakozó „tanulókat” az iskolaudvarra és felhívta a késők figyelmét a házirend szabályaira. A nyolcadikosokból alakult nevelőtestület tartotta meg az 1-2. tanítási órát az osztályokban, a titkárkisasszony pedig főzte a kávét, ahogy illik.
Köszönjük a három végzős osztály együttműködő munkáját, a szórakoztató diákprogramokat, a lelkes tanítási törekvéseket. A fordított nap igazi csapatépítő nap lett, mely növeli iskolánk közösségi erejét.

További képek itt