Visegrádi Királyi Programon a 3.a osztály

Iskolánk 3.a osztálya Bálint Judit osztályfőnök és Király Gáborné pedagógiai asszisztens kíséretében június 3-án Visegrádra utazott az osztálykirándulás keretén belül.
A gyönyörű helyszínen először egy lovagi tornán vehettek részt, ahol a lovagok ügyességéről, bátorságáról nyerhettek bizonyosságot.
Ezután a Salamon-toronyban tettek egy kellemes sétát, ahol a tárlatvezető érdekes történetekkel tette még izgalmasabbá a programot.
Lehetőségük nyílt egy régészeti bemutatón való részvételre, majd egy interaktív előadást tekintettek meg a Palota udvarhölgyei címmel.
A délutánt egy izgalmas fegyverbemutatóval kezdték, majd  reneszánsz tánctanulással folytatták, később pedig betekintést nyertek a régészek és restaurátorok világába.
A gazdag program a Királyi Palotában ért véget, ahol a tárlatvezetőnek köszönhetően gazdagíthatták a tanulók már meglévő ismereteiket.
Nagyon jól érezték magukat az osztálykiránduláson, ahol még az időjárás is hozzájárult a programok sikeréhez. Köszönik szépen a tárlatvezetőknek a magas szintű munkáját és a buszsofőrnek a türelmes, biztonságos közlekedést!
3.a osztály és Bálint Judit osztályfőnök

További képek itt