Felsős farsang - aki eljött, nem bánta meg!

Hosszú várakozás után felsőseink ismét közös bulizáson vehettek részt az idei farsangon. Négy osztályunk is csoportosan bújt jelmezbe, és számos egyéni beöltöző mutathatta meg kreatív, egyben szórakoztató, vagy akár ÖKO-tudatos jelmezét. A jelmezverseny és a diszkó mellett a tombolahúzás volt az igazi sláger.
Ezúton szeretnénk megköszönni a szülőknek a rengeteg felajánlást a büfébe, az ajándéktárgyakat tombolához valamint az osztályok tortáját, melyet a jelmezversenyen és a tombolán adtunk ki jutalomként. Jelentős összeggel sikerült így a Diákönkormányzat kasszáját támogatni! Köszönjük a büfében személyesen besegítő szülőknek is a gyerekek kiszolgálását! Jó kis csapat volt!
Köszönjük Kis Szabó Zsoltnak is, aki elvállalta a DJ szerepét erre a délutánra. Jó bulit csinált, ezért szívesen ajánljuk más rendezvények lebonyolítására is. Telefonszáma: 06 harminc 1717181

A farsangról megmaradt alapanyagokat hétfőn szendvicsként kínáltuk fel a gyerekeknek, kedden pedig pár süteményt fogunk még szétosztani. A bontatlan, tartós enni- és innivalókat pedig későbbi iskolai programokon fogjuk felhasználni.

További képek itt