Halloween party

Egy év kihagyás után végre újra megrendezésre kerülhetett az egyik legkedveltebb iskolai programunk. A Diákönkormányzat és a 8. osztályosok Helloween partyt szerveztek október 21-én a felső tagozatos diákok számára.
Ráhangolódásképp az osztályok feldíszítették termeiket a délután hangulatához, illetve szebbnél szebb faragott tökökkel gyűjthettek pontot az osztályversenyhez.
A résztvevők rengeteg lehetőség közül válogathattak, hogy jól érezzék magukat.
Legnagyobb sikere a kísértet háznak volt, ahol a nyolcadikosok mindent bevetettek az iskola sötét alagsorában, hogy minél jobban ráijesszenek a bátor diákokra.
A táncolni vágyók a discoban szórakozhattak, de a k pop kedvelők is megtalálhatták az ízlésüknek megfelelően kialakított termet.
Aki megéhezett, megszomjazott a büfében biztos talált fogára valót. Rengeteg házi készítésű sütemény, szendvics várta a betérőket. Válogathattak hagyományos és rémisztő kinézetű, de finom sütemények közül.
A merészebbek kipróbálhatták, hogy milyen gyorsan sikerül kijutniuk a szabaduló szobából, aki pedig a jövőjére volt kíváncsi ellátogathatott a jósdába.
Hangulatos beszélgetésre a teaházban volt lehetősége a bulizóknak.
A jelmezversenyen a beöltözött tanulók is díjazásra kerültek.

Reméljük mindenki rémisztően jól érezte magát!

A szervezők: 8.A, 8.B, 8.C osztály és osztályfőnökeik: Gábor Renáta, Czimmer Éva és Szilágyiné Számely Szandra

Galériánkat itt lehet megtekinteni