Családi nap 2021.

Meghívó

Intézményünk 2021. november 5-én (pénteken) rendezi hagyományos Város- és Iskolatörténeti Családi Napját 15:30-17:30 óra között, melyre nagyon sok szeretettel meghívjuk iskolánk valamennyi diákját és szüleiket.

Ezen a napon érdekes történelmi utazásra invitálunk mindenkit. Számos állomáson változatos feladatok várnak a résztvevőkre. Minden állomás teljesítése után rövid információt kapnak a résztvevők egy-egy városi, vagy iskolai helyszínről. Az ezekben elrejtett feladványokat, ha a végén beviszik a számítógépbe, kinyomozhatják azt a fontos eseményt, melyről a feladvány szólt. A végén mindenki jutalmat kap a helyes megoldásért. Díjazzuk azokat az osztályokat is, ahol a legtöbb jó megfejtés születik.

Díjazzuk, ha emelik az esemény érdekességét osztályonként egy-egy múltbéli eseményeket idéző plakáttal, legyen az városi, vagy iskolai vonatkozású.
Sokkal nagyobb az élmény, ha egy kis jelmezzel is kiegészítjük, ezért értékeljük azokat az osztályokat, ahol a legtöbb retro jelmezt/ruhadarabot viselik a résztvevők.

Kérjük Önöket, segítsék az esemény színvonalas lebonyolítását egy kis vendéglátással, legyen az akár szendvics, üdítő, vagy sütemény! Ezt Önökre bízzuk. Mi biztosítjuk osztályonként az asztalokat és a jó szórakozást.
Mivel iskolánk szeretne tenni a környezetért és a műanyagok használatát kerülni szándékozza, ezért kérjük, minden tanuló hozzon saját poharat és papírtálcákon történjen a tálalás. A műanyag palackokat is szelektíven fogjuk gyűjteni. Köszönjük támogató hozzáállásukat!

Várjuk Önöket, jöjjenek el és töltsünk el együtt egy kellemes délutánt!


Az idő legyen velünk!


Iskolánk dolgozói

 

csaladinap2021