Csodaszarvas közösségi alkalom – Idegen nyelv

A térítésmentes angoltábor heti terve gazdag programokkal várta a résztvevőket. A bemutatkozás és egymás megismerése után a csoportalakítás és a közös szabályok lefektetése történt. A hét folyamán fontos szerepet kaptak az alkotótevékenységek és a játék. A kimozdulás során a tanulók nem csak az angol nyelvvel foglalkoztak, aktív mozgás történt a szabadban, sportolás, különböző szabadidős tevékenységek. Megismerték a társasjáték készítésének módszereit és ki is próbálták saját alkotásukat. Kutyás programszolgáltatás alkalmával a felelős állattartásról is tanultak. A hét végén visszatekintve, a héten történtek értékelésével, a programra való visszajelzéssel zárták a hetet.

angol csodaszA képek ITT tekinthetők meg!

Tanult szókincs: bemutatkozás, iskola, színek, számok, játékok, állatok, környezet, zöldségek, gyümölcsök, napi rutin, egyszerű utasítások, kreatív alkotás, sport, szabadidő.

Tematikus napok: Monday – School Camp Opening Day, Tuesday – Activity day, Wednesday – Challenge day, Thursday – Arts and Crafts Day, Friday – School Camp Closing Day.

Tevékenységek: szólánc, puzzle, szókereső, képleírás, keresztrejtvény, rajzolás, színezés, festés, gyurmázás, nyírás, ragasztás, társasjáték, fogócska, kidobó, pingpong, digitális kvíz, rajzfilm, játszótér, vízicsata, horgászjáték, találós kérdés, akadályverseny, sorverseny, udvari játék, élő dominó, kvíz, ismerkedés elő állattal.

Köszönet a középiskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákoknak a gyermekanimáció segítéséért; a Dunaújvárosi Tankerületi Központnak a koordinációért és a pályázati eszközök biztosításáért; a Zalagast Kft-nek a napi 4x étkezés kifogástalanságáért; az Alba Fructus Kft-nek a bőséges gyümölcslé biztosításáért.

Árvai Gyöngyi és Gere Szilvia – táboroztató pedagógusok