Teca néni aranydiplomás lett!

tecaneni 1

Imre Györgyné 1971-ben végzett Szegeden a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán. Sokáig volt a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola matematika-kémia szakos tanára. Teca néni innen, a mi iskolánból vonult nyugdíjba. Munkássága során osztályfőnöki és munkaközösségi feladatokat is ellátott. Eredményes munkája elismeréseként több alkalommal kapott jutalmat, oklevelet. Büszkélkedhet a Kiváló Munkáért kitüntetéssel is.

Mindig bizalommal fordulhattak hozzá a gyerekek, legyen az tantárgyi gond, vagy lelki probléma. Számára ugyanolyan fontos volt a gyerekek nevelése, mint a tárgyi tudás. Tisztelte, szerette tanítványait. A gyerekek meg is hálálták az odafigyelést. Tanácsait, segítségét mindenki szívesen fogadta. Nevelőtestületünk tagjai közül is többünket tanított. Hála és köszönet érte.

tecaneni3 tecaneni 2


Az ötven éves hivatásért járó Aranydiplomát Pintér Tamás polgármester úrtól vette át a Városháza idei pedagógus-díj átadó ünnepségén. Gratulálunk és kívánunk még sok-sok évet családjával boldogságban, egészségben!

A Dunaújvárosi Petőfi Sándor Álatlános Iskola mindenkori közössége – Tanítványok, Szülők, Kollégák