Angolverseny 7-8. – Iskolai forduló

A 2020/2021. tanév Országos Angol Nyelvi Versenye is megkezdődött. November végén 7-8. évfolyamunk 40 tanulóval teljesítette az első, iskolai fordulót. Az idei megmérettetést nehezítette, hogy az eredménylapot a végén még online fel is kellett tölteni egy digitális tesztelő programba. Az alkalmazás sajnos nem bírta el az országos terhelést, alkalmanként akadozott, megszakadt. Reméljük a szaktanárok által utólag javított eredménylapokat is figyelembe veszik majd a központi értékelésnél! Helyi iskolai fordulónkban a technikai hiba ellenére szép eredmények születtek.

kollazs a

A nagyított méretű fotókért, kattintson a képre!

A hetedikes kategóriában az I. helyezést Horváth Bence 7.a, a II. helyezést Fábián Virág 7.a, a III. helyezést Fábián Attila 7.a osztályos tanulók érték el.

A nyolcadikos kategóriában az I. helyezést Mihály Gergő 8.a, a II. helyezést Gellai Dóra 8.c, a III. helyezést Zsadányi Levente 8.a osztályos érdemelte ki.

Felkészítő pedagógusok: Árvai Gyöngyi és Pillár Balázs. Gratulálunk a tanulóknak és velük együtt izgulunk, lesz-e az idén közülük valaki, aki részt vehet majd a második, a megyei fordulón.