❗❗❗Rendkívüli helyzet az alsó tagozaton❗❗❗

Tisztelt Szülők!

A rendkívüli helyzet rendkívüli intézkedéseket tesz szükségessé.

Sajnos csökkent az alsó tagozaton dolgozó pedagógusok létszáma. Szeretnénk azonban a tanulók számára biztosítni iskolai keretek között a tananyag elsajátítását.

Ennek megvalósítása érdekében 2020. nov. 25 - dec. 9. között az alábbi intézkedéseket tartom szükségesnek:

  •  iskolaotthoni kereteket (l.b, 2.b, 3.b 4.b osztályok) átalakítjuk úgy, hogy délelőtt megtartjuk a tanítási órákat, délután pedig összevont felügyeletet biztosítunk azon tanulók számára, akiknek szülei nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését;
  •  a többi osztályban (l.a, l.c, 2.a, 3.a, 3.c, 4.a osztályok) a délelőtti órákat követően szintén összevont felügyeletet biztosítunk azon tanulók számára, akiknek szülei nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését;
  •  házi feladat ellenőrzésére korlátozott lehetőségeink vannak, így kérjük Önöket, hogy ezt otthon mindenképpen valósítsák meg!

Igy biztosítani tudjunk a tanórák szakos pedagógussal történó ellátását és a délutáni felügyeletet, de tisztelettel kéljük Önöket, hogy a délutáni felügyeletet csak azok vegyék igénybe, akik semmilyen más formában nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését.

Ebben számítunk az Önök segítségére!

A helyzetben történő változás esetén azonnal tájékoztatjuk Önöket!

Támogatásukat és segítségüket előre is köszönjük!

Dunaújváros, 2020. november 24. 

Rideg István - Intézményvezető

<<Továbblépés a hivatalos határozatot megtekintésére>>