Pedagógus elismerés – Hekkelné Imre Györgyi

HIGY oklevel

Györgyi nénit ismét elismerésben részesítette az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja. A tanárnő harmadszor kapott emléklapot kiemelt tehetséggondozásért (2018,2019,2020). Pedagógiai pályája során sok tanulót készített már fel országos angol nyelvi versenyre, akik közül eddig hatan felkerültek az országos/megyei döntő dobogójára. Gratulálunk a tanárnő elismeréséhez és büszkék vagyunk arra, hogy a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola nevelőtestületének a tagja.

Györgyi néni az angoltanítás mellett osztályfőnök és szakmai munkaközösség-vezető. Tankerületi versenyeket hirdet meg, iskolai programokat, kirándulást, külföldi tanulmányutat szervez, koordinálja a humán munkaközösség mindennapi szakmai-pedagógiai munkáját. Osztályfőnökként jelenleg egy ötödikes osztály felső tagozatos szokásrendszerének kialakítása a legfőbb feladata.

Szilárd meggyőződésű pedagógus, aki bízik az alapvető emberi értékekben, tanítványait elveihez hűen neveli.  Munkájával megbízható, pozitív gondolkodást közvetít. A gyerekek felé segítőkészen és megértéssel fordul, akik ezért tisztelik, megbecsülik őt.

Köszönjük!