Felhívás - alsó és felső tagozat számára!

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Hihetetlen két hét áll mögöttünk, amiből mindenki alaposan kivette a részét! Gyerekek, szülők, az iskola dolgozói egyaránt. Csak kapkodjuk a fejünket, és erőn felül teljesítve mindenki azért dolgozik, hogy ebben a kényszerű helyzetben előrébb tudjunk lépni.

iskola hianyoztok 202003
A sok tanulás, és a hihetetlen mértékű informatikai fejlődés közepette egy szorgalmi feladattal állunk elétek. Bizonyára mindenkire ráfér egy kis lazítás, egy kis nevetés.

Szeretnénk egy kis betekintést nyerni a hétköznapjaitokba, elsősorban az aktív pillanatokra összpontosítva. Egy videoklipet készítenénk RÓLATOK és SZÜLEITEKRŐL!

 

Küldjetek minél többen egy rövid videót arról, ahogy otthon éppen a tesi órát, a játékot, a családi együttlétet bemutatjátok. Egy zenei videót állítunk belőle össze, ami reméljük, hogy mindenkit mosolyra csábít majd! Vidám, mocorgós, táncos videókat kérnénk tőletek! Jöhetnek a bukfencek, a kézenállás, a cigánykerék, tánc a tankönyvekkel, a laptoppal, anyáéknak fakanállal! Ígérjük, ha sikeresen megvalósul ez a videó, akkor mi is megháláljuk egy válasz-videóval a jövőben…

Az aláfestő zene a legendás dal, MC Hammer „U can’t Touch This” dala lesz. Érdemes a videó felvételekor ezt betenni, hogy a ritmus stimmeljen.

Technikai kérések:

  • ha telefonnal, tablettel készítik a felvételt, akkor azokat fordítsák el, hogy „fekvő” képet kapjunk
  • nem kell film minőségű óriás fájlokat készíteni
  • ha lehet, max. 10-15 másodperces klipet kérnénk elküldeni
  • a hang el lesz távolítva a beküldött videókról, így az lényegtelen
  • beküldés: e-mail az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, de ha megosztják a Google Drive-ban, az is jó. Messenger/Viber, stb. nem alkalmas.

Mivel technikai lehetőségeink korlátozottak, nem tudjuk megígérni, hogy minden videót be tudunk tenni a válogatásba, ha annak valamilyen technikai akadálya van.

FONTOS: aki videót küld be, az automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a róla készült videót vagy annak részletét felhasználjuk, és megosszuk! Az elkészült videóklipet feltöltjük iskolánk honlapjára, Facebook és YouTube oldalára. Kérjük, hogy a videoklip elküldésékor ezt vegyék figyelembe!

Haráridő: 2020. március 29. vasárnap 18:00

Közreműködésüket köszönjük! Mindenkinek jó szórakozást és persze jó egészséget!