Fergeteges felfordulás

Egy fergeteges farsangi mulatsággal elzavartuk a telet, bár napközben még próbálkozott, hiszen hódara kipegett-kopogott az ablakon. A szél is erősödött, de estére legyőztük!

Először is a délután folyamán a szervezésért felelős 7. évfolyamosok és a DÖK-ös diákok, a büfét készítették elő, paravánt színeztek és állítottak a fotózkodni vágyóknak, valamint berendezték a diszkó és a játékterme helyszínét.

A Program első látványos eleme, a jelmezesek felvonulása, most sem maradhatott el. Újdonságként az idei évben 3 osztály is csoportos produkcióval indult. Így az egyéni indulók mellett felvonult az 5.a osztály, mint HUNGARIAN OLYMPIC TEAM,  Mr Pillár/Pillár úr, többszörös , kiváló bajnoki edző kíséretében . Az 5.b osztály rabláncra verve masírozott kemény kezű Gabi néni, kiváló ezredesük előtt. A 6.a osztály tőlük nem megszokott módon álmukban és pizsamában mutatták be alvajáró fergeteges produkciójukat. Álmukat Reni néni szabályozta meseszerű, telepatikus képességei révén. A felvonulást időnként Mónika néni , alias, Joli néni, a házmester zavarta meg. Gyöngyi néni és Vera néni abszolút győztesként hozta ki a csapatok mellett a mobiltelefont , a vámpír lányt, a Harry Potter varázslóját és a sütiszörnyet is.

honlap farsang2020

További fotók. https://photos.app.goo.gl/N6U3B3YuLH6PR44i6

Ezek után, következett a tánc, az igazi mulatság, ahol a diákok boldogan és kipirult arccal mulathattak. A zene és a hangulatfelelősünk, Koppányi Tímea önkéntes, gimnazista lány volt.  Közben a büfében is elfogytak a szülői felajánlásként érkezett alapanyagokból készített szendvicsek nagy része, a finomabbnál finomabb sütemények és a sokféle gyümölcsital pedig csak hab volt a tortán a választékok között. Persze az igazi szalagos- és forgácsfánk sem hiányzott az étlapról.  A megmaradt szendvicseket még aznap este városunk vasútállomása közelében lévő hajléktalan szállójára szállítottuk, ahol a tavalyi évhez hasonlóan, nagy boldogságot okoztunk az ott élőknek.

A délutánt tombolasorsolással zártuk, ahol a DÖK finanszírozásával, Vera néni vásárolt sok-sok ajándéktárgyat és segédeivel sorsolta ki a gyerekek között. Szülőktől is számos tombola felajánlás érkezett, melyeket ezúton is hálásan köszönünk!  Reméljük, mindenkinek jutott kedvére a nyereményekből.

Köszönöm az iskola vezetésének, kollégáimnak, a 7. évfolyamnak, a szülőknek és a közösségi szolgálatos középiskolás diákoknak, hogy munkájukkal, segítségükkel, támogatásukkal  támogatta rendezvényünket!

Koppányiné Sági Mónika - Osztályfőnöki munkaközösség vezető