Köszönjük!

Megjelent: 2012. augusztus 20. hétfő

Köszönjük!

Az élet egyre nagyobb kihívások elé állítja az embereket és egyre több nehézséggel kell megküzdeniük az iskoláknak, a benne dolgozóknak és a szülőknek egyaránt. Ennek okait már sokan és sokszor boncolgatták, s hogy mikor és hogyan sikerül kilábalni belőle, az a jövő titka.

 

Ebben a nehéz helyzetben a szülők példamutató összefogása és hihetetlenül sokrétű segítségnyújtása az, mely arra ösztönzött bennünket, hogy kifejezzük iskolánk valamennyi dolgozójának háláját azokért a tettekért, melyekkel az elmúlt években támogatták a Petőfi Sándor Általános Iskolát.

Köszönjük, hogy ott voltak, mikor a bezárás réme fenyegetett bennünket és kiálltak értünk ezzel is bizonyítva, hogy szeretnék, ha gyermekeik továbbra is az intézmény biztonságot nyújtó falai között szerezhetnék meg a tudást.

Köszönjük, hogy ott voltak, mikor kerítést kellett festeni, mikor szükség volt egy kis társadalmi munkára, hisz a termek állapota tovább romlott, s akkor is jelen voltak, mikor bútorokat kellett cipelni a költözések okán, s nem kellett sokat kérnünk, mikor a bejárat felújításán munkálkodtunk.

A szülők szervező és lebonyolító munkájának eredményeként lett feledhetetlen a gyereknap, s ők azok, akik részvétele nélkül elképzelhetetlen a Fecskeavató, a farsang, a Petőfi Gála, a Halloween-party és még számos program, melynek felsorolása szinte lehetetlen.

Köszönjük!

Csodálatra méltó, hogy a munka és a hétköznapok szorításán túl jut még idejük arra, hogy segítő jobbot nyújtsanak számunkra.

 Hálásak vagyunk, hogy mindig ott állnak pedagógusaink mellett, hogy segítik munkájukat. Önök nélkül a közös cél, a gyermek egészséges és optimális fejlődése nem jöhetne létre.

Bízunk abban, hogy a múlthoz hasonlóan továbbra is lesz erejük, hogy támogassanak bennünket, hogy jelenlétükkel, hozzászólásaikkal segítik a falak között zajló munkát, s ígérjük, hogy mi is mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk az Önök elvárásainak.

Tudjuk, hogy ami Önökre hárul, az nem könnyű feladat és a közeljövőben sem lesz az, de hisszük, hogy ezzel a példaértékű összefogással és sokrétű segítségnyújtással, mellyel eddig is megtiszteltek bennünket, átjutunk minden krízisen.

Köszönjük!

 

                                                                                              Petőfi Sándor Általános Iskola

                                                                                                     valamennyi dolgozója

Találatok: 4109

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter