Rendkívüli tanítási szünet március 1-én és 2-án!

Megjelent: 2018. február 24. szombat Írta: Petőfi iskola

Tisztelt Szülők!

Nagyon nehéz időszakot él át iskolánk. Igaz, hogy a felújítási munkálatok jól haladnak, de a vele járó egyéb technológiai folyamatok, takarítás, nagy terhet jelent számunkra. Az MMK-ban is nekünk kell megoldani tanítványaink után a tisztaság biztosítását, melyet szintén a mi takarítóink valósítanak meg.
Ahhoz, hogy 2018. 03. 05-én valamennyi diákunk újra az iskola falai között kezdhesse meg a munkát, szükséges az egész intézmény teljes rendbetétele. Ez pedig valamennyi technikai dolgozónk egész napos munkáját igényli. Ezen okok miatt kényszerültünk rendkívüli tanítási szünetet elrendelni március 1-én és 2-án (csütörtök, péntek)!

Tudjuk, hogy ez nem kis terhet ró az Önök számára, de kérjük, segítsenek bennünket abban, hogy megoldják gyermekeik elhelyezését ezen a két napon.
Köszönjük a Fenntartó, a Diákönkormányzat, a Szülői Szervezet támogató hozzáállását és az Önök segítségét!

Az elmaradó két tanítási nap pótlása a tervek szerint a következőképpen alakul: az egyik napot május 26-án, szombaton tartjuk meg, a másik nap pedig az eredetileg tanításmentes gyereknapon kerül megtartásra (június 14.), ez a gyerekek számára amúgy is iskolai tartózkodást jelentett volna.

Az erre a két napra befizetett napközit/ebédet a következő hónapban jóváírják.

Intézményvezetés

Találatok: 1520

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter