Parádés farsang

Megjelent: 2017. február 26. vasárnap Írta: Petőfi iskola

Pénteken tartottuk az alsó és felső tagozat farsangját. Először is köszönjük a szülőknek a rengeteg hozzájárulást a farsang sikeréhez, legyen szó a lenyűgöző jelmezekről, az ennivalókról és innivalókról, vagy akár a tombolára szánt zsebpénzről.

Az alsó tagozaton hihetetlenül ötletes jelmezeket láthattunk idén is, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt kiválasztani minden évfolyamon a három kedvenc jelmezt és a különdíjas maskarát. A legkisebbek a jelmezverseny után a termeikben buliztak és játszottak tovább, míg a harmadikosok és a negyedikesek együtt diszkózhattak. Az alsós farsangot a tombola zárta.

A felső tagozaton a jelmezverseny sok év után végre ismét nagy létszámú indulóval zajlott le. Minden indulót megjutalmaztunk fáradozásaikért. Aki nem a diszkót választotta szórakozásképpen, az ügyességi vetélkedőkön, kvízen vehetett részt, majd a felsősöknél is a tombola okozta a legnagyobb várakozást. A felső tagozat büféjében megmaradt portékákat hétfőn tálaljuk fel nektek, várunk mindenkit a szünetekben a porta előtti aulában.

Reméljük, hogy jól szórakoztatok! :) KÉPEK ITT

Találatok: 1247

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter