GESZ tájékozatás bezárás idejére

Tisztelt Szülők!

A kormányzati tájékoztatás alapján, az iskolák bezárása miatt az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

Az étkezések a bezárás idejére automatikusan lemondásra kerülnek a részünkről.

Arra kérjük Önöket, hogy akkor hívják a GESZ-t, illetve kolléganőinket, amennyiben igényt tartanak a napi egyszeri (ebéd) kiszállítós dobozban történő elvitelére. Az ételek elvitelére a Dózsa és Petőfi iskolákból lesz lehetőség 11,00 és 12,00 óra között.

A Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezetnél (GESZ) a térítési díjak beszedése április hónapra megtörténik mind az átutalásos, mind a GESZ székhelyén személyesen fizetők részére. A március havi túlfizetés összege a következő befizetésnél íródik jóvá (április hónapban, a májusi összeg befizetésénél). Akik március hónapra készpénzzel, vagy bankkártyával fizettek, azok kérhetik, hogy a március havi lemondott összeg az április havi étkezésben jóváírásra kerüljön. Amennyiben ezt igénylik, úgy azt kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezni. Az átutalással fizetőknél ezt sajnos nem tudjuk megoldani.  

Megkérek mindenkit a járvány miatt, hogy csak egészségesen jöjjenek befizetni, és amennyiben az irodában már tartózkodik befizető, úgy az ajtó előtt szíveskedjenek várakozni. Köszönöm megértésüket.

Farkasné Vörös Magdolna igazgató

Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet