Novemberi dobogósaink!

Diákjaink a nem kevés tanulmányi munkájuk mellett hónapról hónapra egyre többet tesznek környezetükért, közösségükért. Igazi kis mozgalmak alakultak ki a felső tagozaton. Elszántak, lelkesek és segítőkészek.

Nézzük is felsorolás szerűen mi mindenben vállaltak rész felsőseink:

  • 6.b osztály 2 diákja segített az alsó tagozatosoknak, hogy a tízóraijuk minél zökkenőmentesebben jusson a tantermükbe,
  • a 7.b osztály 2 diákja több alkalommal is segítséget nyújtott az alsósok e-dia mérésének lebonyolításához,
  • szintén a 7.b osztály diákjai Pet palackokat gyűjtöttek, termet takarítottak, sőt az előadói terem felújítása előtt a beépített szekrények teljes tartalmát kipakolták, s egyben a szertárt is lomtalanították,
  • a 7.a osztály egész hónapban a nagyszünet ideje alatt a földszinti termek padjait fertőtlenítette és tisztította. Ehhez a mozgalomhoz kapcsolódott be az 5.a osztály is, ők az első emelet 2 tantermének padjait tisztították az udvari nagyszünet ideje alatt.
  • 8.a osztály könyveket és iratokat hordtak el nagy mennyiségben felügyelet mellett, hogy ezek egy szigorú válogatás után iratdarálóba kerüljenek, újrahasznosítás céljából.

Emellett diákjaink Országos Angol versenyen helyi, online fordulóján is szép számmal vettek részt és mérették meg magukat szép sikerekkel.

A napi tanulmányi feladatok színvonalas ellátását már nem is sorolva. Azonban a dicséretek száma azt mutatja, hogy ezen a téren is remekelnek.

 A felső tagozat novemberben 171 db. dicséretet kapott, melyből  az 5.a kapta a legtöbbet, 35 darabot.

Ennyi munka és küzdelem után a képzeletbeli dobogó tetejére a 7.a osztály álhatott fel. Mellettük az 5.a és a 8.a léphetett fel a dobogó 2. és 3. fokára.

Mit is mondhatnánk ezek után?

Petőfisnek lenni jó!

Az első helyezett díja, hagyományosan pizza, melyet most is a DÖK szponzorál a nyertes osztálynak.

nov összefoglalokep