Hónap felsős osztálya MÁRCIUS-ÁPRILIS!

Március hónap osztálya a 7.A! - Április hónap osztálya az 5.A!

GRATULÁLUNK!

Elgondolkoztunk azon, vajon hirdethetünk-e a távoktatás idején is hónap osztálya címet. Bizony, hogy hirdethetünk! Hiszen rengeteget dolgoztatok iskolánk hírnevének öregbítésért és közösségünk összetartásáért az elmúlt két hónapban is. Bizonyítják ezt a honlapunkon megjelenő cikkek és az e-naplóba beírt dicsérő üzenetek. Szeretnénk nektek ezt most megköszönni.

Az elmúlt két hónapban felsős motivációs pontversenyünk izgalmasan alakult. A márciusi és áprilisi ponttáblázatra szinte alig néhány pont különbséggel, fej-fej mellett haladva kerültek fel a felsős osztályok. Az osztályok eredményeibe beleszámítottuk a számtalan dicséretet , amit kaptatok, a tanulmányi és sportverseny eredményeiteket, a nyelvvizsgákat, a Föld napi és a Húsvéti Kahoot játékban tanúsított aktivitásotokat, a pedagógusok által jutalmazni kívánt egyéb feladatokat. Az osztályok eredményét gyengíthette sajnos egy-egy elmaradt házi feladat.

A méltán kiérdemelt pizza-parti természetesen nem marad el. Ahogy lehetőségünk lesz rá, a két győztes osztály nyereményét a felsős diákönkormányzattól átveheti majd. Nem feledkezünk meg a jutalomról, bármikor is kerülhet majd rá a sor.

Addig is fogadjátok tőlünk szeretettel a ponttáblázatokat és a digitális okleveleket. Sok erőt, energiát küldünk nektek és továbbra is kitartó és összetartó munkát várunk tőletek!

Hiányoztok! Együtt sikerülni fog!

Nevelőtestület

eredmény 2020 03 eredmény 2020 04
2020 03 1 7a 2020 04 1 5a
2020 03 2 8a 2020 04 2 8a
2020 03 3 5a 2020 04 3 7b