Tollaslabda Diákolimpia

Keveset tudunk tanítványaink iskolán kívüli életéről. Örülünk, ha néha eljut hozzánk róluk egy-egy különleges hír. Ezt a néhány gondolatot most Csontos Renáta 8.a osztályos tanítványunknak szánjuk.

csonosRena diakol

Rena az iskolában jó tanuló, aktív gyermek, diákönkormányzatunk felsős vezetője. E-ellenőrzője tele van dicsérettel versenyeken való részvételért, sok-sok közösségi programért és önzetlen segítségnyújtásért. De azt, hogy mivel tölti a szabadidejét, az iskolában kevesen tudják.

Rena tollaslabdázik, a Danubius KSE-nél edz már második éve.  2020. február 8-án Seregélyesen rendezték meg a tollaslabda diákolimpia Fejér megyei fordulóját. Még nem igazolt játékos, ezért a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola színeiben indult ezen a versenyen, ahol korcsoportjában a 3. helyen végzett, így továbbjutott a február 29-én szintén Seregélyesen rendezett területi döntőbe. A területi döntőn négy megye versenyzői léptek pályára. Rena itt az 5. helyen zárt. Egy hajszálon, még egyetlen nyert meccsen múlott a továbbjutás az országos döntőbe. Rena nem adja fel, tovább edz a siker érdekében.

Hajrá Rena! Az első diákolimpiádon nagyon messzire jutottál! Gratulálunk a gyönyörű teljesítményedhez!