ÚJ HÍREK, ÚJ HÍREK! ÚJ HÍREK!

Tisztelt Szülők!

A világjárványra való tekintettel igen nehéz és elkerülhetetlen feladatok várnak ránk. Reméljük, hogy közösön meg tudjuk oldani az előttünk álló nehézségeket és mindenki egészségesen vészeli át ezt az időszakot!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekeik iskolánkban hagyott felszereléseit (tanszerek, tornazsák, ruhanemű, stb.) az osztályfőnökkel előre megbeszélt módon, az intézmény nyitvatartási idejében ezen a héten 8:00-12:00 óráig vehetik át keddtől – csütörtökig. Ez ügyben kérhetik technikai dolgozóink segítségét is. Pénteken a munkatervünk szerint tanítás nélküli nap van, ezért intézményünk zárva lesz.

Akik jelezték a GESZ felé, hogy igényt tartanak gyermekük ebédjére, az adott napon 11:30-12:30-ig tudják azt éthordóban elvinni.  Kérjük, az iskola ebédlőjét a gazdasági bejáraton keresztül közelítsék meg. ­

A nyolcadikosok egyszeri továbbtanulási sorrendmódosítására 19-én, csütörtökön az osztályfőnökökön keresztül kerülhet sor, aláírás céljából azonban szükség lesz a tanuló és szülő személyes megjelenésére is.

Iskolánkban a digitális munkarend elsődleges felülete a KRÉTA rendszer. Ezen keresztül veszik fel Önökkel és tanulóinkkal a kapcsolatot pedagógusaink.  Ha esetlegesen más formában is történik tanagyag továbbítása, arról külön értesítést fognak kapni.

Az SNI/BTMN tanulók is házi feladat formájában kapják meg iskolánk gyógypedagógusaitól a javasolt fejlesztő feladatokat.

Kérjük, fokozott figyelemmel kövessék a KRÉTA rendszert! Amennyiben problémájuk adódna a belépéssel vagy annak használatával az iskolai e-mail címem jelezzék ezt, és megpróbálunk segíteni.  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A vonatkozó kormányhatározat értelmében intézményünk azoknak a tanulóknak biztosít munkanapokon felügyeletet, akiknek szülei a járvánnyal kapcsolatos feladatokat látnak el. Amennyiben igényt tartanak gyermekük iskolai felügyeletére, kérjük, az iskola email címén szíveskedjenek részünkre jelezni azt, megjelölve a tanuló nevét, az ügyelet időpontját, időtartamát, és az indoklást a felügyelet kérelmére vonatkozóan. Kérjük, az indoklás legyen alapos, valós és megfontolt.

Kérjük segítő támogatásukat, gyermekük folyamatos ellenőrzését azért is, hogy minél gördülékenyebb és sikeres legyen az elkövetkezendő időszak, a tanév folytatása és befejezése.

Keressenek bennünket a szokott módon – a személyes megkeresést kivéve- vagy forduljanak bátran az osztályfőnökökhöz!  (telefon, email, közösségi oldal, osztálycsoportok, honlap)

Együttműködésüket köszönjük!                                                                   Iskolavezetés