Újévi Sakk Kupa

Petőfis tanítványaink évek óta igen nagy számban hódolnak a fekete-fehér mezők nyújtotta élvezetnek. Némethné Bátai Ibolya vezetésével az alsós diákok heti 11 órában tanulják a fortélyokat és minden évben egy házi verseny keretében mérik össze tudásukat.

A 6 fordulós verseny 2020. január 31-én került lebonyolításra 48 diák közreműködésével. Az este későig tartó küzdelemben minden győzelem 1-1 pontot ért, míg a döntetlen csaták is 0,5 ponttal gazdagították az érintetteket. A játszmák közötti szünetekben a büfé nyújtotta élvezetekben töltődtek fel a gyerekek.

honlap nyit sakk2020

További képeket >>itt>> tekinthetők meg.

Volt öröm és ujjongás, volt csalódottság, s néha némi könnyek is jelezték, hogy mekkora szívvel és lélekkel tettek meg mindent a petőfis diákok a győzelem érdekében. Este 7 óra felé került sor az eredményhirdetésre, ahol már fáradtan, de kitartóan hallgatták meg munkájuk gyümölcsét. Az eredmények itt olvashatók.

Sorrend a 6 forduló után Petõfisek versenye 1-2 >>kattintson ide az eredménytábla megtekintéséhez>>

 Sorrend a 6 forduló után Petõfisek verseny 3-4 >>kattintson ide az eredménytábla megtekintéséhez>>

Sorrend a 5 forduló után Petõfisek versenye 5-8 >>kattintson ide az eredménytábla megtekintéséhez>>

 

Nagyon köszönjük Némethné Bátai Ibolya és Klimkó Csaba szervező és döntőbírói tevékenységét, Gálosfai Tímea és Varjuné Müller Ágnes pedagógusok munkáját és a részt vevő szülők minden segítségét.