Október 23-i emlékműsorunkról

Számunkra a közösségformálás, az együvé tartozás fontos eszköze az ünnepi iskolagyűlés. És bár minden ünnepi iskolagyűlésünkön más és más a műsor jellege, a cél mindig ugyanaz. A hazafiasságra nevelés és a nemzeti öntudat formálása iskolánk egyik kiemelt feladata, melynek jó színteret ad egy-egy közös ünnepi megemlékezés. 

Az 1956-os októberi forradalom tiszteletére rendezett idei emlékműsorunkat a 7.c osztály állította színpadra Pusztai Ágnes és Gere Szilvia tanárnők vezetésével. A szereplők prózai szónoklatokkal, forradalmi életképekkel, drámapedagógiai eszközökkel és mozgásszínházi elemekkel segítették a nézőtéren ülő tanítványainkat az 56-os események értelmezésében. Iskolánk tanulói – mindezt meghálálva - az alkalomhoz méltó fegyelmezettséggel és őszinte érdeklődéssel vettek részt a programon.

okt23 cikk

Képek a műsorról >>Tovább>>

Köszönjük minden közönség előtt szereplő diáknak és háttérben segítő pedagógusnak, hogy méltó megemlékezéssel tisztelegtek a forradalom és szabadságharc évfordulóján. Köszönjük a szülőknek, hogy gyermekeiket az ünnepnek megfelelően szépen felöltöztették.