Sportolj Dunaújváros!

Október 10-én Dunaújváros hagyományteremtő szándékkal és jótékonysági céllal szervezte meg idén először a „Sportolj Dunaújváros” elnevezésű programot, melynek a Dunaújvárosi Sportcsarnok és a Városháza tér adott otthont. A rendezvényen iskolánk 60 alsó és felső tagozatos diákjával képviseltette magát.

A közös, zenés bemelegítés után az alsó tagozatos kisdiákok kezdték meg a versenyt, majd a felső tagozatos diákokon volt a sor. A résztvevők változatos ügyességi feladatokban versenyezhettek, mozoghattak, szórakozhattak együtt. Tanítványaink kitartása rendületlen volt, szurkolótáborunk is minden elismerést megérdemelt. A programban számos sportág képviseltette magát, többek közt labdarúgás, kézilabda, röplabda és utcai kosárlabda várták a résztvevőket, de itt rendezték meg a Nemzetközi Erősemberek Csapatversenyét is.

honlapcikk

További képek az eseményről >> ITT>>

Csapataink lelkes és dicséretreméltó küzdelméért iskolánk tartalmas sportszerajándékban részesült. A szép új sporteszközök iskolai testnevelés szertárunkba kerültek, a mai naptól tanítványaink mindennapi testnevelését könnyítik, színesítik.