Nyári táborok a Petőfiben

Június 3-4. hetében iskolánk 100 tanulója (az 1-6. évfolyamon) térítésmentes bejárós közösségi programokon vehetett részt. A gyerekek táborainkban napi négyszeri étkezésben, új sport- és játékeszközökben, buszjegyekben, belépőjegyekben, tornazsákokban, érdekes programokban részesültek.  Tanítványaink a közösségi programok során a Közlekedés, KRESZ, sport és egészség témakörében, továbbá a Digitális világ, tudatos médiahasználat, digitális alkotás témakörében szerezhettek informális ismereteket.  A tematikus hetek célja – a szórakozáson kívül – ugyanis, a nyitott nevelési-tanulási környezetben megvalósuló tanulás és a tanulás közösségi élménnyé formálása volt.

37

>>További képek>>

Az iskolánkban 2017/2018. tanév végén és 2018/2019. tanév végén megvalósított összesen kilenc napközis és bentlakásos tematikus hét szakmai-módszertani keretét az EFOP 3.2.15 kiemelt uniós projekt, anyagi hátterét pedig az EFOP 3.3.5-17 fenntartói projekt biztosította. A két tanévet felölelő közösségi program megvalósításában iskolánk 231 tanulója és 20 pedagógusa vett részt. Ez egy értékes és sikeres pályázat volt! Bízunk abban, hogy tanítványainknak maradandó élményeket ajándékoztunk!

https://www.oktatas.hu/kozneveles/projektek/efop3215

https://kk.gov.hu/korszeru-pedagogiai-modszerek-alkalmazasat-segito-iskolai-kozossegi-program-kiserleti-megvalositasa-a-dunaujvarosi-tankeruleti-kozpontban