Suli-foci I. korosztály

A csapat tagjai már nagyon várták a Suli-foci bajnokság tavaszi fordulóját. Szerettek volna bizonyítani, hogy jobb teljesítményre is képesek, mint, amit mutattak ősszel. Szerencsére nemcsak akarták, de sikerült is bebizonyítaniuk.
Iskolánk ismét büszkélkedhet jó eredménnyel fociban, ami már nagyon régen fordult elő. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által meghirdetett Suli-foci Bajnokság tavaszi fordulójában, iskolánk az értékes II. helyet szerezte meg az I. korcsoportban.
Csak gólkülönbséggel lemaradva a Vasvári iskola mögött. Csapatunk győzelmet aratott az adonyi iskola, és a Móricz iskola fölött. A nagyvenyimi iskolával és a Vasvári iskolával pedig döntetlent játszott.
Csapatunk tagjai: Horváth Patrik, Kiss Máté, Vajai Dávid, Várnagy Erik, Kulcsár Bálint 2.b. osztályos; Pál Marcell 2.a osztályos és Gémes Olivér 1.a osztályos tanulók.
Külön büszkeség volt számunkra, hogy a Torna Gólkirálya is a mi csapatunkból került ki, Kiss Máté személyében, aki 5 góljával a legeredményesebb volt.
Nagyon sajnáljuk, hogy az őszi forduló nem sikerült ilyen jól, mert akkor mi játszhattuk volna a szuper döntőt a Vasvári ellen. De nem szomorkodunk, hanem elégedettek vagyunk a jó teljesítménnyel.
Reméljük, hogy jövőre hasonló jó eredményeket fognak elérni ezek a fiúk!
A jó csapathoz kellett egy jó „edző” is, Kiss Gábor apuka, akinek köszönöm a segítségét!

Gratulálok, és további sikereket kívánok a csapatnak!

Ácsné Tóth Erika