PETŐFI GÁLA 2019

Jól ismerjük a folyamatot diákként, szülőként és pedagógusként egyaránt…

„Mit is adjunk elő? – Milyen műsorszám lenne a legmegfelelőbb az osztálynak? - Na, gyerekek, kinek van egy jó ötlete? - Jó lesz ez? – De mégis hogyan? – Hogy hogy te nem akarsz részt venni? – Már megint próbálunk??? – Jaj, biztosan elrontjuk! – Csak el ne tévessze a gyermekem a lépést! – Legyünk már túl rajta!!”

Aki készült már egyszer is gálára, annak ismerősen csengenek a fenti mondatok.

… Aztán eljön a várva várt nap! …

S ezen a napon – a színpadra lépés pillanatában - a fellépő diák elfelejt minden fáradtságot, s megtörténik a csoda! Megmutathatja ország-világnak, hogy milyen ügyes és tehetséges!

Így történt ez 2019. március 14-én is a Dózsa Mozicentrum színpadán.

Az iskola tanulóinak több mint fele, 270 diák izgatottan, boldogan és sikerrel mutatta be műsorszámát a nézőknek, s közülük is a legfontosabbaknak: a családtagoknak.

Képek>>tovább>>

… Újra eltelt egy év, újra túl vagyunk egy Petőfi Gálán!....

Aki résztvevője volt; aki látta; aki segítette; aki munkálkodott a produkciók sikerén, mind igazolhatja, hogy megint bizonyítottak a petőfisek – legyenek: fellépő diákok; konferáló lányok vagy a háttérben csendben és pontosan dolgozó díszletmunkások a 7. a osztályból; a résztvevőkért aggódó, izguló szülők vagy pedagógusok!

Bizonyították, hogy minden gyermek tehetséges valamiben, hogy a tanuláson kívül az élet más területén is jó együtt lenni, jó együtt munkálkodni és együtt örülni.

A műsorszámokra is kiterjedő teles beszámolót, itt olvashatják! >>BÖVEBBEN>>